Ett möte..

Att leva och verka i Idivuoma är det livet jag valt att leva. Att skapa i tystnad och ensamhet är just  det jag vill göra. Tiden står liksom still när kreativitenen flödar. Det känns som om allting stannar upp runt om kring mig. Kroppen med tankar ,hjärta och händer  dansar  till smidesverktygens musik.

Där är jag mitt i glädjen, aldrig så närvarande.

Mötet med min lust att skapa är som att träffa någon man redan från första stund känner att man vill lära känna bättre. 

Jag har haft en sån tur att jag fått möta och lära känna otroligt fina människor. Begåvade med fantastiska talanger. Dom här mötena skapar en enorm glädje och som ger energi och inspiration. 

I höstats stötte jag av en händelse på en människa som fyllde mig med energi och inspiration. Hon hade en utstrålning en karisma som var kännbar på avstånd. Efter samtal med henne förstod jag att hon precis som jag älskade och brann för att skapa.  Att hennes arbete som fotograf var mer än ett jobb. Efter några minuters samtal  bestämde vi att vi skulle prova jobba ihop. Jag hade med mig silver som jag tyckte att hon kunde göra några provbilder med. Utan att veta så mycket om varandra lyckade Marie-louise ta bilder som var just det som jag ville ha. Dom bilder hon leverarade var fullständiga, helt grymma på alla sätt och vis. Hon lyckades förmedla den känslan jag ville få fram. 

Tack Marie-louise Somby för fina bilder och tack för ett bra samarbete. Tack också för glädjen du gav. Lycka till!

silverörhängefotograf. Marie-luoise Somby 

Gå gärna in på Marie-louise hemsida för och se mer av vad hon skapat. www.marielouisesomby.no

Erica Huuva

Skriv en kommentar


E-handelslösning från Form1