Julefrid

Mitt i Julledighet bland lek , kärlek och julmat tänker jag på mitt skapande. Jag måste säga att trots att det är väldigt skönt att jag har tagit ledigt så finns denna längtan att få sitta där inne just på den stolen vid fönstret och glimta norrut. Att stoppa sågbladets rörelse och för en liten kort stund  mätta ögonen på en fantastiskt vacker utsikt. Det är något speciellt med  den platsen, det fönstret och just det momentet att från plåt såga ut det som skall bli ett smycke till någon människa att med glädje bära.  Att skapa något vackert med mina händer av det vackra som mina ögon ser är  en fantastiskt fin känsla. 

Kärlek

Julen  för mig är en tid för kärlek och gemenskap, en tid för att umgås och bara vara.  Jag tar mig tid till att minnas dom människorna som inte längre finns här hos oss. Tankar som är varma och  som blir till berättelser för mina barn.  En kärlek i ord som förmedlas till små nyfikna öron.  Vi tänder ljus, det är fint och värmer i hjärtat när jag märker hur viktig denna bit är för dom små också. Trots att dom bara är 4 och 2 år så minns vi tillsammans dom som har  lämnat oss för länge sen.  Jag tror att det är viktigt att vi har med oss dessa människor  i livet  för våra barn och barnbarn. Det blir en stark rot för framtiden. 

Julen för mig är en helg då jag känner frid. Så har det förstås inte alltid varit men jag har gjort ett val och jag väljer mig själv ,mina nära , kära ,kärlek och gemenskap.  Det är det här jag vill föra över till mina barn att kärlek och gemenskap är den finaste julgåvan man kan få och ge till någon annan.

God Jul och hoppas att ni haft julefrid. /Erica

 

Erica Huuva
E-handelslösning från Form1